Mr. F.E. den Hertog
mr. F.E. den Hertog – advocaat

mr. F.E. (Francine) den Hertog

Jurist

Update 12-2022 | Per december 2022 heeft mr. Den Hertog haar loopbaan in de advocatuur beëindigd. Zij is uitgeschreven van het tableau en zal geen zaken meer behandelen. Lopende zaken zijn in overleg overgenomen door haar kantoorgenoten mr. Visscher en mr. Ceylan.

Wij danken mr. Den Hertog voor de fijne samenwerking in de jaren dat wij bij SERV Advocaten met haar mochten samenwerken.


Mr. Den Hertog is in 2010 beëdigd als advocaat. Zij is gestart bij een kantoor waar zij een algemene praktijk voerde. Na twee jaar heeft zij zich verder gespecialiseerd in het strafrecht bij het zeer gerenommeerde kantoor Van Schaik Advocaten te Veenendaal. Op 1 juni 2017 is mr. Den Hertog gestart met haar eigen advocatenkantoor Den Hertog Advocatuur en is zij de samenwerking aangegaan met SERV, gevestigd in Amersfoort.

Kenmerkend voor mr. Den Hertog is haar zeer menselijke aanpak en vechtlust. Zij is zich er altijd van bewust dat achter iedere strafzaak een (verborgen) verhaal zit en dat de zaken niet altijd zwart/wit zijn. Zij is dus altijd geïnteresseerd in uw verhaal. Mr. Den Hertog heeft een uitstekende kennis van de regels in het strafrecht en strafprocesrecht en zal altijd proberen het maximale resultaat te behalen. Of ik zij u nu bijstaat op betalende basis of op basis van pro deo. Hierin maakt zij geen onderscheid.

Mr. Den Hertog is thuis in alle facetten van het jeugd- en volwassen strafrecht. Of het nu gaat om een opiumdelict (hennepkwekerijen e.d.), zedenzaken (verkrachting/ontucht), geweldsdelicten (w.o. moord en doodslag), ingewikkelde ontnemingszaken, mr. Den Hertog kan u helpen. Als u vanwege de strafzaak ook tegen andere problemen aanloopt, zoals huisuitzettingen, VOG, gebiedsverboden, inname rijbewijs, terugvordering van een uitkering e.d., dan kan zij u ook met deze problemen helpen. Tenslotte heeft zij zich gespecialiseerd in het jeugdrecht (ots, open- en gesloten plaatsingen van jeugdigen).

In de afgelopen jaren heeft mr. Den Hertog vele successen behaald op de hiervoorgenoemde terreinen. Ook heeft zij de kans gehad om naast haar voormalige werkgever Jan Peter van Schaik een bijdrage te leveren aan het Passage Liquidatieproces dat in juni 2017 na een jarenlange strijd ten einde is gekomen.

Specialisaties

  • Commuun Strafrecht
  • Zedenzaken
  • Geweldsmisdrijven
  • Rijbewijskwesties
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Bezwaar opname DNA
  • Terugvorderingen uitkeringskwesties
  • Huurrecht

Lidmaatschappen (tot december 2022)

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Werkgroep Strafrecht Midden-Nederland
Rechtsgebieden:

Strafrecht
Jeugd(straf)recht
Bestuursrecht

Direct contact:

(033) 2011 211
info@serv.nl