Onze advocaten

mr. J. (Jan) Visscher

mr. J. (Jan) Visscher

Advocaat

Mr. J. (Jan) Visscher (1987) is sinds 2009 werkzaam in de rechtspraktijk. Hij is medeoprichter van SERV en voert vanaf december 2016 onder deze naam zijn praktijk.

Zijn zaken betreffen het strafrecht (inclusief jeugdstrafrecht). Daarnaast behandelt hij zaken in het bestuursrecht waarbij sprake is van strafrechtelijke aspecten.

Bij de behandeling van zijn zaken hanteert hij een vasthoudende creativiteit. Wat dat betekent legt hij graag aan zijn (potentiële) cliënten uit.

Rechtsgebieden:

Strafrecht
Jeugd(straf)recht
Bestuursrecht

Direct contact:

(06) 12 87 78 12
visscher@serv.nl

mr. E. (Elmas) Ceylan

mr. E. (Elmas) Ceylan

Advocaat

Mr. E. Ceylan (1988) is vanaf 2006 werkzaam in de juridische praktijk. Zij is medeoprichter van SERV en voert onder deze naam sinds 2017 haar praktijk.

Haar zaken richten zich op (reguliere) vreemdelingenzaken en asielzaken. Daarbij is mr. Ceylan specialist als het gaat om het Turkse associatierecht en heeft zij veel Turkse cliënten.

Mr. Ceylan spaart kosten nog moeite om resultaat te behalen in uw zaak. Meer dan maximale inzet is voor haar een minimumvereiste.

Rechtsgebieden:

Regulier vreemdelingenrecht
Asielrecht
Turks associatierecht
Bestuursrecht

Direct contact:

(06) 14 84 08 06
ceylan@serv.nl

mr. F.E. (Francine) den Hertog

mr. F.E. (Francine) den Hertog

Jurist

Mr. F.E. (Francine) den Hertog heeft haar loopbaan in de advocatuur per december 2022 beëindigd. Haar zaken worden overgenomen door de andere advocaten die zijn verbonden aan SERV Advocaten.

Francine was een gepassioneerd strafpleiter met ruime ervaring op alle gebieden in het strafrecht en aanverwante kwesties. Wij danken haar voor de jarenlange samenwerking.

Mr. Den Hertog is eigenaar van Den Hertog Advocatuur en werkte vanaf 1 juni 2017 voor eigen rekening en risico samen met SERV.

Rechtsgebieden:

Strafrecht
Jeugd(straf)recht
Bestuursrecht

Direct contact:

(033) 20 11 211
info@serv.nl