Mr. E. Ceylan

mr. E. (Elmas) Ceylan

Advocaat

Mr. E. Ceylan (1988) is vanaf 2006 werkzaam in de juridische praktijk. Zij is medeoprichter van SERV en voert onder deze naam sinds 2017 haar praktijk.

Arbeidsverleden

Vanaf 2006 - al ten tijde van haar studie aan de Universiteit van Utrecht - is mr. Ceylan werkzaam geweest in de rechtspraktijk. Zij is begonnen als juridisch medewerker bij het toenmalige kantoor Louwerse & Veen in Utrecht. In 2011 is zij hier tevens beëdigd als advocaat.

In 2013 heeft mr. Ceylan de overstap gemaakt naar 3 Advocaten in Amersfoort gemaakt. Tot eind 2016 was mr. Ceylan hier werkzaam. Vanaf 2017 is zij werkzaam bij SERV als oprichter en eigenaar.

Zaken

De praktijk van mr. Ceylan richt zich vanaf het begin van haar carrière op het vreemdelingenrecht. Haar praktijk omvat zowel het reguliere vreemdelingenrecht als het asielrecht.

Mr. Ceylan is een specialist als het gaat om zaken betreffende het Turkse associatierecht. De associatieovereenkomst en het aanvullend protocol uit 1963 tussen Turkije en de Europese Gemeenschap heeft nog steeds onwaarschijnlijk veel invloed op de rechten van Turkse werknemers. Een substantieel deel van de praktijk van mr. Ceylan bestaat uit deze Turkse zaken.

Daarnaast behandelt mr. Ceylan veel zaken op het gebied van gezinshereniging (artikel 8 EVRM en artikel 20 VWEU), waarbij het belang van minderjarige (Nederlandse) kinderen een prominente rol speelt.

Ook behandelt mr. Ceylan in nareis-procedures de belangen van gezinsleden van vreemdelingen aan wie een asielstatus is verleend door de IND.

Tot slot is zij deskundig in bestuursrechtelijke zaken, in het bijzonder als het gaat om uitkeringen. U kunt hierbij denken aan een bijstandsuitkering (gemeente), ziektewetuitkering (UWV) of studiefinanciering (DUO).

Motto

Mr. Ceylan spaart kosten nog moeite om een maximaal resultaat te behalen in de zaken van haar cliënten. Meer dan maximale inzet is voor haar een minimumvereiste.

Rechtsgebieden:

Regulier vreemdelingenrecht
Asielrecht
Turks associatierecht
Bestuursrecht

Direct contact:

(06) 14 84 08 06
ceylan@serv.nl